ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γενέθλιον!!!!

Σήμερα, 1η Αυγούστου, τούτος ο ιστοχώρος κλείνει ένα χρόνο διαδικτυακής ζωής. Είναι το γενέθλιόν μας!!

Το blog, που ξεκίνησε ως newsletter και μετεξελίχθη στην σημερινή του μορφή, με σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για τις νέες κυκλοφορίες γραμματοσήμων, απαίτησε αρκετές δεκάδες ανθρωποώρες, με αποτέλεσμα τα εξής στατιστικά στοιχεία:

Αναρτήσεις: 1.416
Επισκέψεις σελίδων: 15.380
Περισσότερες επισκέψεις: 1.591 -  Ιούλιος 2011
Λιγώτερες επισκέψεις: 784 - Μάρτιος 2011
Μοναδικοί επισκέπτες: 8.324
Ποσοστά επισκεπτών
      Ελλάδα: 66%
      Εξωτερικό: 34%

Αξιοσημείωτο είναι οτι το blog, αν και είναι στην ελληνική γλώσσα, έχει επισκέψεις και από άλλες χώρες και, ανα μήνα, καταλαμβάνει από την 5η έως την 8η θέση  παγκοσμίως στην κατηγορία “general” των περι τον φιλοτελισμό ιστοσελίδων και blogs.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας της ΕΦΕ, γιατί είναι η μόνη ιστοσελίδα από αυτές που αναφέρονται στους συνδέσμους του blog, που εκτιμά οτι το blog μας αξίζει να καταχωρηθή ως συνιστώμενος σύνδεσμος. Οι υπόλοιποι φαίνεται οτι έχουν διαφορετική άποψη…

Ένας χρόνος πέρασε. Συνεχίζουμε……