ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Παιδικά Βιβλία












5,50 DKK: Το «Γιατί Jørgen;» είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο που μιλάει για ένα πολύ περίεργο παιδί . Αρχικά γράφτηκε σε στίχους από την Kamma Laurents και μελοποιήθηκε από τον αδελφό της, τον συνθέτη Kai Rosenberg , ο οποίος το τραγούδησε στο ραδιόφωνο το 1938 .

8,50 DKK: O Ole Lund Kirkegaard δημοσίευσε το βιβλίο του «Frogeater Orla» για το μεγαλύτερο τραμπούκο της πόλης που φοβερίζει τα μικρά αγόρια . Ευτυχώς, τα μικρά αγόρια είναι μερικές φορές πιο έξυπνα από τους μεγάλους και συχνά νικούν τον Orla.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : 01.06.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ : Παιδικά Βιβλία
ΑΞΙΑ : 5,50 DKK, 8,50 DKK
ΧΩΡΑ : Δανία