ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Μέγας Ιππότης της Αξίας








Το Pahlawan Gagah Perkasa («Γενναίος Πολεμιστής» ή Πολεμιστής Μεγάλης Ανδρείας) είναι η μεγαλύτερη ηθική αμοιβή της Μαλαισίας και δεν περιορίζεται μόνο στους ενόπλους. Είναι η μεγαλύτερη ηθική αμοιβή στις ένοπλες δυνάμεις, ακόμη μεγαλύτερη από το Darjah Kerabat Diraja Malaysia (D.K.M.) που απονέμεται στα μέλη της Βασιλικής οικογενείας. Το παράσημο είναι ασημένιο στο σχήμα της ημισελήνου και φέρει την επιγραφή «Gagah Perkasa». Περιμετρικώς της σελήνης υπάρχει δεκατετράκτινο αστέρι. Το παράσημο κρεμάται σε κίτρινη ταινία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 31.07.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Grand Knight Of Valour
ΑΞΙΑ: 60sen, 70sen 80sen
ΧΩΡΑ: Μαλαισία