ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Udo Lindenberg "Andrea Doria"

΄







Ο Udo Lindenberg γεννήθηκε το 1946 στη Βεστφαλία και ίδρυσε το πρώτο του συγκρότημα το 1959. Το 1973 ο Lindenberg γράφει στη γερμανική γλώσσα και ροκ μουσική, στην οποία υπάρχουν λίγα κομμάτια σε αυτή την περίοδο .


Κατά το πρώτο έτος της διεθνούς επίτυχίας του με το single "Όλα σαφή ως προς το Andrea Doria" ο Lindenberg βλέπει παραλληλισμούς με τη ζωή σε ένα ναυάγιο υπερωκεάνιου πολυτελείας. Το Andrea Doria, το καμάρι του ιταλικού στόλου κρουαζιερόπλοιων , βυθίστηκε στις 26 Ιούλιο του 1956 μετά από μια σύγκρουση.
Το συνολικό καλλιτεχνικό έργο του Lindenberg υπήρξε πάντα για την ελευθερία, εναντίον της δεξιάς βίας, για την ανθρωπότητα, την ειρωνεία και με στόχο πάντα για την αλλαγή προς όφελος του λαού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : 01.07.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ : Udo Lindenberg "Andrea Doria"
ΑΞΙΑ : € 0,45
ΧΩΡΑ : Γερμανία