ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Syed Mohammed Ali Shihab











Την Δευτέρα 2 Αυγούστου στο Δελχί ο πρωθυπουργός της Ινδίας Manmohan Singh έδωσε στη κυκλοφορία ένα αναμνηστικό γραμματόσημο για θρησκευτικό ηγέτη Janab Syed Mohammed Ali Shihab Thangal με την ευκαιρία της πρώτης επετείου του θανάτου του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την κυκλοφορία αυτού του γραμματοσήμου", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

"Ο Janab Thangal ήταν ένας μεγάλος γιός του κρατιδίου της Kerala. Ήταν ένας εμπνευσμένος πνευματικός ηγέτης και ένας ευρυτάτης αποδοχής πολιτικός, που οδήγησε τους Μουσουλμάνους της Kerala για περισσότερες απο τρείς δεκαετίες. Ως πολιτικός ηγέτης συνέβαλε στο πρώτο επιτυχές πείραμα του πολιτικού συνασπισμού στην Ινδία με τη μορφή του σχηματισμού Κογκρέσου - IUML" είπεο πρωθυπουργός .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 02.08.20
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Syed Mohammed Ali Shihab
ΑΞΙΑ: InR 5,00
ΧΩΡΑ: Ινδία

Πηγή: http://www.my-kerala.com/?p=802 10