ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Adelaide Stampex 2010














Η Adelaide Stampex 2010 είναι μια εθνική φιλοτελική έκθεση που πραγματοποιείται από 20 μέχρι 22 Αυγούστου 2010 στην Αδελαίδα. Η έκθεση προσελκύει τους λάτρεις του γραμματοσήμου καθώς και εμπόρους, από όλη τη χώρα και έμποροι από όλη τη χώρα.

Με την ευκαιρία της έκθεσης, τα Ταχυδρομεία της Αυστραλίας κυκλοφορούν ένα αναμνηστικό φυλαράκι με μια εικόνα του ποταμού Torrens τον ουρανοξύστη της ορίζοντα της πόλης της Αδελαΐδας. Τα γραμματόσημα στο φεγιέ είναι σχετικά με δύο από τα θέματα της έκθεσης: του Πολικού Φιλοτελισμού και του Ιστορικού Φιλοτελισμού. Στο φυλαράκι υπάρχει επίσης και το λογότυπο της έκθεσης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 20.08.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Adelaide Stampex 2010
ΑΞΙΑ: $ 2,65
ΧΩΡΑ: Αυστραλία

Πηγή: http://www.stamps.com.au/collectors/events/2010-08-adelaide-stampex