ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου XVI στο Ηνωμένο Βασιλείο

Στις 11 Αυγούστου αναρτήθηκε στο blog μας κείμενο σχετικό με την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου XVI στο Ηνωμένο Βασιλείο και την οσιοποίηση του Καρδινάλιου Newman. Η τελετή επρόκειτο να γίνει στο αεροδρόμιο του Coventry αλλά, λόγω της αναμενομένης προσελεύσεως πλήθους κόσμου, η τοποθεσία άλλαξε. Έτσι, η οσιοποίηση θα γίνει Αρχιεπισκοπή του Birmingham

Εδώ, λοιπόν, είναι τα «ζουμερά» νέα:

Η έκδοση του Isle of Man, που κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου, αναφέρει ως τόπο το αεροδρόμιο του Coventry, όπως προέβλεπε αρχικώς το πρόγραμμα. Το feuillet έχει ήδη αποσταλεί σε εμπόρους σε όλο τον κόσμο και είναι αδύνατον να ανακληθεί.

Τυχεροί οι κατέχοντες!!!…..