ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ημέρα Γραμματοσήμου 2010











Η παραδοσιακή έκδοση για την «Ημέρα του Γραμματοσήμου», με μια επιπλέον χρέωση EUR 1,30 για την υποστήριξη του οργανωμένου φιλοτελισμού στην Αυστρία, πρόκειται να παρουσιαστεί στην ÖVEBRIA, την μεγαλύτερη έκθεση της Ομοσπονδίας του έτους. Το γραμματόσημο δείχνει σε πρώτο πλάνο μια σύγχρονη αμαξοστοιχία των Αυστριακών Σιδηροδρόμων και τον θυρεό του Gmunden, ενώ στο βάθος φαίνεται η όμορφη πόλη του Gmunden, τόπος διεξαγωγής της ÖVEBRIA για το 2010, μαζί με τορομαντικό Κάστρο της Λίμνης στο Ort, τη λίμνη Traunsee και το υπέροχο ορεινό τοπίο που δημιουργεί το σκηνικό για αυτή την όμορφη εικόνα στο Salzkammergut.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27.08.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Ημέρα Γραμματοσήμου 2010
ΑΞΙΑ: € 3,95
ΧΩΡΑ: Αυστρία

Πηγη: http://www.post.at/eshop/philatelieshop/detail.php?prod=210390