ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αγώνες Κοινοπολιτείας






















Οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός με συμμετοχή χιλιάδων αθλητων που προέρχοντα από κράτη-μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1930 με τον τίτλο "Αγώνες της βρετανικής αυτοκρατορίας"  στο Hamilton, Ontario, στον Καναδά. Η εκδήλωση μετονομάστηκε σε "Αγώνες Βρετανικής Αυτοκρατορίας και Κοινοπολιτείας" το 1954, το 1970 έγινε "Αγώνες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας", και από το 1978 με τον τρέχοντα τίτλο. Συμμετέχουν 54 μέλη της Κοινοπολιτείας και 71 ομάδες.
Το 2010 οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας πραγματοποιούνται στο Δελχί, Ινδία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 20.10.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Αγώνες Κοινοπολιτείας
ΑΞΙΑ: £ 2.00
ΧΩΡΑ: Γιβραλταρ

Πηγή: http://www.gibraltar-stamps.com/index.php?controller=stamps&action=issue&id=429