ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Pietro Annigoni














Το γραμματόσημο ανήκει στη θεματική σειρά "Η ιταλική πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά" και είναι αφιερωμένο στον ζωγράφο Pietro Annigoni, με την ευκαιρία των εκατό χρόνων από τη γέννησή του (1910-1988). Ο Annigoni ήταν ένας ζωγράφος που είχε επηρεαστεί από την ιταλική Αναγέννηση, έγινε όμως παγκοσμίως γνωστός μετά την φιλοτέχνηση του πορτραίτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'το 1956.Περισσότερες πληροφορίες για τον Annigoni στο σχετικό άρθρο της wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Annigoni

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27.10.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Pietro Annigoni
ΑΞΙΑ: € 0,60
ΧΩΡΑ: Ιταλία