ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Εθνική Φιλοτελική Έκθεση EXFILNA 2010

















Η Μαδρίτη φιλοξενεί την 48η Εθνική Φιλοτελική Έκθεση «EXFILNA 2010». Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο είναι ο τόπος που συγκεντρώνει τις καλύτερες συλλογές  γραμματοσήμων της Ισπανίας και της Γαλλίας σε, περίπου, 700 πλαίσια. Στον εκθεσιακό χώρο του Βασιλικού Νομισματοκοπείου θα υπάρξουν επίσης 17 περίπτερα για τους εμπόρους, σε δύο ορόφους. Αυτή η EXFILNA συμπίπτει με την 50ή επέτειο της Φιλοτελικής Εταιρείας Μαδρίτης SOFIMA, παλαιότερα γνωστή ως Φιλοτελικός Κύκλος Μαδρίτης, που ιδρύθηκε το 1897.

Η 48η EXFILNA πραγματοποιείται από 17 νέως 24 Οκτωβρίου και με αυτή την ευκαιρία κυκλοφορεί φυλλαράκι το οποίο είναι αφιερωμένο στις διάφορες τεχνικές εκτύπωσης και τιμά τέσσερα θέματα με τέσσερις διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης: 140 χρόνια της Μαίας με τυπογραφία, 80 χρόνια της Γυμνής Μάγια του Γκόγια με βαθυτυπία, 70ή επέτειο του El Cid με λιθογραφία, και 35 χρόνια του Βασιλέως με φωτοχαρακτική.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 18.10.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Εθνική Φιλοτελική Έκθεση EXFILNA 2010
ΑΞΙΑ: € 2,49
ΧΩΡΑ: Ισπανία