ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων - Σιγκαπούρη 2010















Η Σιγκαπούρη φιλοξένησε από 14 έως 26 Αυγούστου 2010 τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Οι αγώνες αυτοί ήταν μια μικρότερη έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου νέοι αθλητές - ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών - διαγωνίστηκαν σε 26 αθλήματα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εκδηλώσεις και έργα στενά συνδεδεμένα με τους αγώνες, περιελάμβαναν  πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα που εκφράζουν τις Ολυμπιακές αξίες της αριστείας, φιλίας και σεβασμού. Η Σιγκαπούρη ανταγωνίστηκε τη Μόσχα για την διοργάνωση και κέρδισε  με 53 ψήφους υπέρ της, έναντι 44 της Μόσχας. Στους Αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 3.200 αθλητές και 800 συνοδοί από τις 205 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές. Οι νέοι αθλητές αγωνίστηκαν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 16.09.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ:  Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων - Σιγκαπούρη 2010
ΑΞΙΑ: 165 ISK
ΧΩΡΑ: Ισλανδία

Πηγή: https://www.postur.is/cgi-bin/hsrun.exe/Distributed/Postphil/Postphil.htx;start=DetectLanguage?Language=LANG_English