ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Θέατρο στην Ουρουγουάη - Florencio Sánchez











H Ουρουγουάη κυκλοφορεί ένα γραμματόσημο τιμώντας τα 100 χρόνια από το θάνατο του Florencio Sanchez. Ο Florencio Sanchez (17.1.1875-7.11.1910) ήταν θεατρικός συγγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός. Το ταλέντο του "ξεδιπλώθηκε" στην περιοχή Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή και  Ουρουγουάη). Έγραψε περισσότερα από 20 δραματικά έργα. Τα πιο γνωστά  είναι "La gente honesta" (Οι τίμιοι άνθρωποι), "M'hijo el dotor" (Ο γυιός μου ο γιατρός), "Canillita" (Ο εφημεριδοπώλης) , "Cedulas de San Juan" (Το Ένταλμα του San Juan) .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 17.09.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς , το Θέατρο στην Ουρουγουάη - Florencio Sánchez
ΑΞΙΑ: $ 12 (πέσος Ουρουγουάης)
ΧΩΡΑ: Ουρουγουάη

Πηγή: http://www.correo.com.uy/index.asp?codpag=detProd&smen=filatelia&idp=993&s=1