ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ.....

Καλωσορίσατε στο blog μας, που αποτελεί συνέχεια των 15νθημέρων ενημερωτικών δελτίων μας, με ειδήσεις κυρίως για τις νέες κυκλοφορίες, εκθέσεις, και links, τα οποία βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει. Και για να ευοδωθεί, χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Εκτός από τα σχόλια και την κριτική, που είναι καλοδεχούμενη γιατί μόνο έτσι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε το θεματικό πεδίο με το οποίο ασχολείται ο καθένας, ώστε, κάθε φορά που συναντάμε στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι σχετικό, να το περιλαμβάνουμε στις σελίδες μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ημέρα των Σπορ - Αδελφοί Linger










Ο Ανδρέας και ο Wolfgang Linger είναι μια ομάδα γνωστή όχι μόνο για τις επιδόσεις της  στο luge, αλλά έξω από τους αγώνες. Οι αδελφοί Linger από το Absam του  Τιρόλο είναι ένα ευρέως γνωστό δίδυμο στον κόσμο του αθλητισμού, μετά την Ολυμπιακή νίκη τους στο Τορίνο πριν από τέσσερα χρόνια. Η επιτυχής υπεράσπιση του τίτλο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βανκούβερ, τους έκανε πραγματικούς σουπερστάρς. Με την ευκαιρία της παραδοσιακής ημέρας του αθλητισμού στην πλατεία ηρώων της Βιέννης, οι αθλητές του  luge τιμώνται με ένα δικό τους γραμματόσημο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 25.09.2010
ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΙΡΑΣ: Ημέρα των Σπορ - Αδελφοί Linger
ΑΞΙΑ: € 1,00
ΧΩΡΑ: Αυστρία

Πηγή: http://www.post.at/eshop/philatelieshop/detail.php?prod=210400